dijous, 5 de maig del 2011

Manifest de l'Institut Mediterrània de Castelldefels

Som un grup de professors i professores de l'Institut Mediterrània de Castelldefels que hem creat un bloc per tractar de mobilitzar el professorat i el conjunt de la comunitat educativa en defensa dels nostres drets laborals i la qualitat de l'educació pública.

No pretenem substituir els sindicats sinó organitzar-nos en xarxa per actuar de manera conjunta amb la finalitat de proposar mesures de pressió i alternatives.

És hora de dir prou davant les enèsimes mesures que de forma arbitrària o amb una clara intenció (desmantellar o degradar l'educació pública) els uns i els altres ens han imposat davant la passivitat del nostre col·lectiu.

Només si ens organitzem i demostrem força podrem aturar aquests canvis injustos (penseu en el que ha fet el sector de la sanitat) i els sindicats se sentiran més legitimats davant l'administració, a la vegada que condicionats per les nostres propostes.

El bloc és: http://resdesensat.wordpress.com/

En aquest també trobareu una carta de protesta davant l'article que contra els treballadors de la funció pública va fer el Sr. Barbeta a La Vanguardia. La nostra intenció és recollir signatures i enviar-la al diari per tal que la publiquin i es retractin:

http://resdesensat.wordpress.com/2011/04/30/barbeta-indigna-ja-tenim-%e2%80%9ccaverna-mediatica%e2%80%9d-catalana/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada